María Tormo presenta Almassora Bonica amb el repte d’embellir “la ciutat que ens uneix”

Crear parcs i zones de descans on avui no hi ha res, aprofitar els murs d’instal·lacions i passos per crear un museu a l’aire lliure, convertir zones degradades en espais per a l’oci i la trobada. Aquestes són les metes que persegueix Almassora Bonica, un pla integral d‟embelliment i humanització de l‟urbanisme del municipi que María Tormo ha presentat com a objectiu a desenvolupar a partir del 28 de maig.
“Si els meus veïns volen, entre tots desenvoluparem projectes senzills però de gran impacte per als veïns. Atenent les necessitats de cada barri, aprofitant els recursos existents i posant en valor tot el bo que té el nostre poble”. “Perquè on avui no hi ha res o hi ha infraestructures en precari volem que hi hagi vida, lleure i benestar”.
María Tormo, candidata del PP a l’alcaldia d’Almassora, considera “un objectiu bàsic” “explotar la bellesa que té el nostre poble”. “No parlem de grans projectes, parlem de plans senzills però de gran impacte per al ciutadà”.
“Instal·lar bancs, arreglar racons, plantar arbrat, establir àrees de joc, convertir murs de ciment en llenços atractius que reivindiquin la nostra història i el talent del nostre present, traçar un pla d’accessibilitat per a les nostres voreres, garantir la conservació dels nostres parcs, reforçar il·luminació, instal·lar papereres…”. Un objectiu “ampli però assenyat, basat en el dia a dia i en l’atenció de les demandes ciutadanes, per millorar la vida dels veïns i garantir-los el benestar que mereixen”.
Els plans que ja hi ha definits, “però que s’ampliaran amb molts altres”, estableixen la transformació dels ponts de l’antiga nacional i del ferrocarril amb murals de trencadís que posin en valor la patrona i la seva ermita; obrir un parc infantil davant del CEIP Boqueras; instal·lar lletres ceràmiques corpòries amb el nom de la ciutat al mur d’accés al carrer Sant Jaume; convertir en galeria urbana l?espai de cinema de la platja; obertura d’un parc a l’avinguda de José Ortiz amb el carrer Jesús i María; parc infantil i remodelació del mural del barranc de Fàtima; i reforma del parc de Corell amb nou mobiliari urbà, millora de la il·luminació i embelliment del mural existent.
“Estem decidits a construir la millor Almassora, la que ens connecti i ens permeti avançar cap a un projecte de ciutat que ens uneixi. Perquè entre tots serem capaços de fer gran aquest municipi que és casa nostra”, ha declarat la candidata del PP a l’alcaldia.

Informació i Foto: PP Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: