María Tormo exalça l’afició taurina com a motor de la festa i recolza penyes i colles com a nexe d’unió d’una “Almassora en grande”

La candidata del PP a l’alcaldia d’Almassora, María Tormo, ha exalçat avui l’afició taurina com a motor de la festa i ha donat suport al treball i la implicació de penyes i colles com a nexe d’unió d’una “Almassora en grande”. “Som un poble apassionat, que viu amb fervor i devoció les festes a la patrona, Santa Quitèria, i que gaudeix i vibra amb el cartell taurí i la tancada”.
L’alcaldable ha celebrat un dinar en què ha pres part la presidenta provincial del PPCS, Marta Barrachina, que ha defensat el festeig “perquè som taurins i gaudim amb l’espectacle”. “El tancament d´avui a Almassora és una manifestació més de les nostres senyes d´identitat, un emblema de la nostra terra i un exemple que quan ens unim som imparables”. “I a Almassora María Tormo representa aquest poder dʻavenç i canvi que aquest poble reivindica per començar a mirar al futur amb la garantia de creixement, desenvolupament i benestar”, ha declarat Marta Barrachina.
María Tormo ha defensat el suport a les activitats de les associacions festives d’Almassora: APTA, APCA i penyes i colles en general “que són l’ànima i el motor de les nostres festes”. Santa Quitèria és exemple de la vida que flueix als nostres carrers, de la trobada i la diversió, i sobretot del poder d’un poble que unit és capaç de tot. Prendre’n part és reconèixer la grandesa d’aquest gran poble que tenim el privilegi de compartir”.

Informació i Foto: PP Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: