María Ángeles Pallarés encapçalarà per a les eleccions del 28M a l’alcaldia de Canet lo Roig “una llista renovada que combina experiència i joventut”

María Ángeles Pallarés encapçala la llista del PP a l’alcaldia de Canet lo Roig a les properes eleccions municipals del 28M. “Es tracta d´una llista renovada que combina experiència i joventut formada per homes i dones profundament compromesos amb el nostre poble”, afirma la candidata i alcaldessa de la localitat des del 2011.

L’objectiu que persegueix Pallarés és “mantenir la majoria absoluta millorant els resultats obtinguts fins ara per poder mantenir la nostra feina de constant millora de Canet lo Roig a tots els nivells, creant oportunitats laborals per als emprenedors i plantant cara al greu problema de la despoblació” . En aquest sentit, assegura que se seguirà treballant “per cuidar el nostre patrimoni, per garantir la qualitat i continuïtat de tots els serveis que requereixen els ciutadans i consolidar el nostre municipi com a destinació turística de proximitat”.

María Ángeles Pallarés assegura que el resultat de la seva gestió com a alcaldessa de Canet Lo Roig des del 2011 “està als carrers i places del nostre poble” i assenyala com el més important “la construcció del nou col·legi, que era una reivindicació històrica del nostre poble . Però també cal citar la posada en marxa del servei d’Escoleta Infantil, així com la construcció del Local Polivalent, les reformes realitzades a la casa consistorial, la remodelació del consultori mèdic, la recuperació del Calvari o els canvis importants realitzats en eficiència energètica… Sense oblidar l’ambiciós projecte de la reforma del nostre nucli històric i que ara mateix està en marxa”. Nombrosos projectes que han estat possibles “gràcies a comptar amb un gran equip de regidors que treballen molt durament perquè tots els nostres projectes es converteixin en realitat”, puntualitza la candidata del PP.

La llista que el Partit Popular de Canet lo Roig presentarà a les eleccions municipals del proper 28 de maig està encapçalada, com ja hem assenyalat, per María Ángeles Pallarés i inclou César Moreno, Denis Barceló, Borja Pla, José David Coloma, Mayte Capafons , Josep Albert Bel, Marta Garcès, Néstor Benedi, Florin Nicolae, Miquel Àngel Jaume, Laia Beltrán, Maria Jesús Zamora, Susana Pecho, Carles Roig, Jofre Miralles i Tomàs Garcés.

“És una llista sense quotes. Una llista on tots i cadascun dels seus membres està per dret propi i per talent”, assegura María Ángeles Pallarés, que subratlla que es tracta del grup d’homes i dones “que més i millor treballarà per Canet lo Roig” . En aquest sentit, Pallarés ressalta la incorporació de Borja Pla, Josep David Coloma, Josep Albert Bel, Néstor Benedi i Florin Nicolae, que han apostat per Canet lo Roig per desenvolupar el seu projecte de vida, que estan estretament vinculats amb diferents associacions i col·lectius de la localitat i que, a més, són excel·lents coneixedors de les necessitats i inquietuds dels joves del municipi”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: