María Ángeles Pallarés confirma que tornarà a ser candidata del PP per presidir l’alcaldia de Canet Lo Roig per quarta legislatura

María Ángeles Pallarés confirma que tornarà a ser la candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Canet Lo Roig a les properes eleccions municipals del 28 de maig. “La il·lusió i les ganes per continuar el projecte en què volem que es converteixi el nostre poble són les mateixes. S’han aconseguit moltes demandes històriques, però també en queden moltes altres per aconseguir. Des del 2011 seguim un full de ruta i queda molt per fer”.

Pallarés assegura que es torna a presentar a l’alcaldia de Canet Lo Roig “amb les mateixes ganes de treballar per i per a tots els veïns de Canet Lo Roig que el primer dia”. En aquest sentit, la candidata del PP confia tornar a comptar amb el suport majoritari dels veïns de Canet Lo Roig per “continuar amb tots els projectes començats al nostre poble, tant a nivell d’infraestructures com de serveis i, per extensió, contribuir a millora de la qualitat de vida de tots els veïns, prestant una atenció molt especial a la creació de llocs de treball i revertir el procés de despoblació que patim molts pobles de l’interior de la província de Castelló”.

Entre els èxits que María Ángeles Pallarés destaca de la seva gestió com a alcaldessa de Canet Lo Roig des del 2011 hi ha, com el més important “la construcció del nou col·legi, que era una reivindicació històrica del nostre poble. Però també cal citar la posada en marxa del servei d’Escoleta Infantil, així com la construcció del Local Polivalent, les reformes realitzades a la casa consistorial, la remodelació del consultori mèdic, la recuperació del Calvari o els canvis importants realitzats en eficiència energètica… Sense oblidar l’ambiciós projecte de la reforma del nostre nucli històric i que ara mateix està en marxa”. Nombrosos projectes que han estat possibles “gràcies a comptar amb un gran equip de regidors que treballen molt durament perquè tots els nostres projectes es converteixin en realitat”, puntualitza la candidata del PP.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: