Marcos Carbonell es el nou president de Noves Generacions de Nules

Marcos Carbonell es va convertir ahir nit a nou president de Noves Generacions de Nules en un acte en el qual va reivindicar la necessitat de convertir «els joves en la veu del poble». El jove, que recull el testimoni d’Inma Yáñez, va reivindicar l’esforç i el treball com a úniques vies perquè Nules avanç enfront de la inacció i l’abandonament d’un govern local que imposta, malgasta i perd serveis.

Carbonell va estar acompanyat en l’acte de renovació per la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz; el president local del PP a Nules, Mario García; així com el president de Noves Generacions a Castelló, Vicent Blay. «És una sort comptar amb les vostres idees, amb el vostre ímpetu i energia. Sou el present i el futur, i les vostres idees són les que fan que Nules avanç», ha assenyalat García.

Carbonell, que ha fet una crida per recollir «aportacions, idees i crítiques per millorar Nules», estarà acompanyat en la seva presidència per Sisco Bódalo, com a secretari genral; Maria Martínez, com a coordinadora general; Rosa Ripollés, amb el càrrec de tresorera; Alba Carbonell, com a secretària de NNTT; Juanmi Bort, com a secretari de mobilització; i en qualitat de vocals, Edgar Ruiz, Vicente Herráez, Aaron Romero, Sofia Ripollès i Javier Carbonell.

 

 

 

Informació i Foto: www.ppcastellon.es

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: