Marco proposa a empreses del Serrallo impulsar mesures per aconseguir un Castelló encara més sostenible

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha proposat als responsables de dos de les empreses més importants del Serrallo, impulsar mesures que contribuïsquen a millorar encara més la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la ciutat, amb la finalitat de fer-la més sostenible encara. Així s’ha pronunciat després de reunir-se amb els màxims responsables de BP i UBE, José Luis García Galera i Bruno de Bièvre, respectivament, en el transcurs d’una visita protocol·lària a les instal·lacions.

L’alcaldessa va repassar els importants avanços que suposarà per a la ciutat el nou Pla General que, entre altres prioritats, cerca fer de Castelló una ciutat més sostenible, on els seus habitants, cada dia, tinguen millor qualitat de vida en tots els aspectes. Per a açò, considera fonamental la col·laboració de grans empreses, sensibilitzades amb la sostenibilitat i l’activitat precisa de la qual d’importants polítiques mediambientals.

La proposta va ser rebuda de bon grat pels responsables d’ambdues signatures, que es van comprometre a augmentar la col·laboració. De fet, BP ja treballa des de fa anys amb l’Ajuntament de Castelló i amb la Universitat Jaume I en la Fundació F2E, que el seu principal objectiu és impulsar mesures centrades en l’eficiència energètica. La pròpia Marco va proposar ampliar la comesa d’aqueixa fundació per a obrir-la a més col·laboradors i treballar també en el camp de la sostenibilitat, per a reduir la contaminació i fer de Castelló una ciutat encara més saludable per a viure.

L’alcaldessa va recordar també els importants esforços que s’estan fent des de l’Ajuntament, impulsant l’ús del transport públic (Castelló va aconseguir en 2017 el record històric d’usuaris de transport públic, tant autobusos com TRAM), augmentant la xarxa de Bicicas, amb un millor servei i ampliant la xarxa de carrils bici, amb l’objectiu d’animar als ciutadans a utilitzar vehicles alternatius a l’automòbil privat i reduir així encara més els nivells d’emissió de CO2.

 

 

Informació i Foto: http://www.castello.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: