Marco impulsa la sisena edició d’Escala a Castelló com a esdeveniment turístic de referència

L’Ajuntament de Castelló impulsa la VI edició d’Escala a Castelló com a esdeveniment estratègic que ha posicionat a la ciutat com a destinació turística internacional. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat la consolidació d’aquest esdeveniment “que conjuga tradicions marineres i patrimoni cultural, potenciant la imatge turística de la ciutat de la mà amb Turisme de la Comunitat Valenciana”. En aquest sentit, aquest dijous s’ha aprovat en Junta de Govern Local el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Turisme Comunitat Valenciana per a potenciar la promoció turística de la ciutat a través d’una subvenció de 250.000 euros per a la sisena edició d’Escala.

“Escala a Castelló ha posicionat estratègicament a la ciutat i al Grau com a destinació turística nacional i internacional gràcies a aquest festival mariner que ja és tota una referència i que any rere any suposa un revulsiu social i econòmic que dinamitza l’oferta turística durant la Setmana Santa”, ha indicat Marco. Així, ha destacat que, amb l’aprovació d’aquest conveni, “anem de bracet amb Turisme de la Generalitat en la promoció turística de Castelló com a destí mediterrani i impulsem la imatge de la ciutat”.

Segons recull el conveni de col·laboració, Escala a Castelló és un esdeveniment que s’enquadra com a acció estratègica de promoció de la imatge turística de la ciutat com a destí mediterrani espanyol. Un esdeveniment que tindrà lloc aquest any del 14 al 17 d’abril i que conjuga les tradicions marineres i patrimoni cultural de la ciutat i el Grau, en el qual es combinen recreacions històriques de tradició marinera, actuacions artístiques de caràcter musical i d’animació, juntament amb la presència d’embarcacions d’època com a atractiu turístic.

L’objectiu és continuar afermant Escala a Castelló. Una cita que en les seues cinc edicions, dues d’elles condicionades per la COVID-19, ha posicionat estratègicament a la ciutat com a destinació turística a nivell nacional i internacional amb 273.000 visitants acumulats en les seues cinc edicions.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: