Marco i Redondo reforcen la col·laboració entre Ajuntament i Consell per a rellançar Castelló

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha rebut hui a la nova directora territorial de Presidència a Castelló, Eva Redondo, en la primera entrevista presencial que manté amb alcaldesses i alcaldes de la província. En la reunió s’ha abordat la coordinació de les relacions institucionals entre els governs local i autonòmic, així com la situació dels projectes municipals que requereixen impuls del Consell.

“La ciutat de Castelló està immersa en un projecte de rellançament en el qual és imprescindible la col·laboració de totes les administracions públiques”, ha afirmat Marco. “El Botànic ha de continuar sumant esforços a l’Acord de Fadrell, perquè a tots dos ens uneix el mateix objectiu de progrés per a Castelló”, ha apuntat l’alcaldessa.

Marco i Redondo ja van coincidir en la comissió mixta de patrimoni públic celebrada el passat 1 d’abril. La gestió del patrimoni immobiliari sense ús per part de les administracions és una de les prioritats compartides per l’alcaldessa i el president de la Generalitat, Ximo Puig. En este sentit, s’ha coincidit a mantindre la línia de col·laboració i sensibilitat per a ampliar i millorar els serveis públics d’atenció a la ciutadania.

A més, s’han repassat altres aspectes de les relacions entre el municipi i les respectives conselleries, com la campanya de vacunació contra la covid, en la qual l’Ajuntament prestarà tota la col·laboració d’organització i logística. Marco ha aprofitat per a sol·licitar la màxima col·laboració i esforç autonòmic en totes les polítiques socials i econòmiques, i Redondo s’ha compromés a traslladar les reivindicacions de Castelló davant els respectius departaments autonòmics.

En aquesta línia, la directora territorial de Presidència ha assenyalat que “per al president Ximo Puig és molt important el contacte directe amb els ajuntaments, escoltar-los i atendre les seues reivindicacions. Aqueixa és una de les coses que em va demanar i que he volgut iniciar amb l’Ajuntament de la capital de la Plana, en el qual, a més, vaig tindre la sort de treballar”. “Es tracta de col·laborar en l’objectiu comú de donar resposta a les necessitats i millorar la vida dels ciutadans”, ha remarcat Redondo.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: