Marco aborda amb la delegada del Govern el Pla General de Castelló, la intermodal i el Corredor Mediterrani

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha rebut hui a l’Ajuntament a la nova delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, en la que és la seua primera visita institucional després del seu recent nomenament. La reunió, a la qual ha assistit també la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, i el regidor d’Urbanisme, José Luis López, ha servit per a posar en comú projectes estratègics per a la ciutat, especialment en matèria d’infraestructures i d’urbanisme.

En aquest sentit, Marco ha traslladat a Bernabé “la importància que Castelló puga finalitzar com més prompte millor la tramitació del nou Pla General per a aprovar-ho de manera definitiva i dotar així a la ciutat d’un ordenament urbanístic que aporte seguretat jurídica i siga pol d’atracció d’inversions i generador d’oportunitats”. Per això, s’ha plantejat la necessitat que s’agilite la tramitació estatal pendent per a poder aprovar de manera definitiva el Pla General de Castelló.

A més, l’alcaldessa ha abordat amb la nova delegada del Govern en la Comunitat altres infraestructures pendents, i en aquesta línia ha plantejat la importància d’accelerar el Corredor Mediterrani i seguir avançant en la intermodal i els accessos al port. “Projectes estratègics per a la ciutat de Castelló que són fonamentals per al progrés econòmic i per a la recuperació social i econòmica de la ciutat en un context complex com l’actual”, ha apuntat.

  • Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: