Marciano Gómez: “Estem configurant equips directius en els departaments de salut amb especialistes que coneixen de primera mà la sanitat”

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha assegurat que s’estan “configurant els equips directius dels departaments de salut amb especialistes que coneixen de primera mà la sanitat”, per a garantir “un alt nivell de qualitat assistencial”.

El conseller s’ha desplaçat a l’Hospital de Sagunt per a presentar els membres que gestionaran la direcció d’este departament de salut, “la professionalitat i l’experiència dels quals en l’àmbit assistencial permetran una millora de l’atenció sanitària per a tots els ciutadans i ciutadanes de Sagunt”.

Segons ha destacat Marciano Gómez, “es tracta d’un equip directiu expert, coneixedor de la Sanitat Pública valenciana, i alguns d’ells, coneixedors de l’activitat assistencial de l’Hospital de Sagunt”.

Quant als membres que formen part del nou equip, la gerent del Departament de Salut de Sagunt és Ana Peiró Gómez, nomenada el mes d’agost passat, l’especialitat de la qual se centra en les urgències hospitalàries. Ana Peiró ha desenvolupat també la seua tasca professional a l’Hospital Arnau de Vilanova de València.

Així mateix, en la direcció mèdica del Departament s’ha designat Marta Palop Cervera, pneumòloga a l’Hospital de Sagunt des de l’any 2009 i responsable de la Unitat d’Asma de Difícil Control i la consulta monogràfica d’MPOC.

D’altra banda, la direcció mèdica d’Atenció Primària serà gestionada per Carlos Gómez-Ferrer, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, amb una àmplia trajectòria professional en l’àrea assistencial de Sagunt, en concret al Centre de Salut Port II.

A més, la directora d’Infermeria Especialitzada és Matilde Alonso, que es manté en el càrrec, i Vicente Hervás Garcia és el director d’Infermeria d’Atenció Primària, amb experiència al Centre Sanitari Integrat de Segorbe.

El conseller, que durant la seua vida professional ha treballat en este departament de salut en Atenció Primària de Port de Sagunt, ha mantingut una reunió de treball amb els membres de la nova direcció, el personal d’infermeria i els coordinadors dels centres d’Atenció Primària, i ha destacat la voluntat de millora de tots els professionals “per a fer el que ja saben fer, que és veure els pacients i veure’ls amb alt nivell de qualitat”, ha indicat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d