Marciano Gómez destaca la professionalitat, experiència i prestigi del nou equip directiu del departament de salut València La Fe

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha presentat el nou equip directiu del departament de salut València La Fe i ha ressaltat “la professionalitat, experiència i el prestigi de tots i cadascun dels membres que conformen aquest nou equip directiu”.

El titular de Sanitat ha indicat que s`ha elegit “l’equip directiu que mereix aquest hospital, centre de referència a la Comunitat Valenciana, i un dels hospitals referència a Espanya”.

El nou equip directiu del departament de salut València La Fe està format per José Luis Poveda Andrés, que ocupa la gerència; Asunción Perales Marín, directora mèdica; Alejandro Colomer Real, director econòmic; Ana Regueira Artero, directora d’infermeria; Carlos Ramírez Pérez, director mèdic d´Atenció Primària, María Jesús Company Lladró, directora d´infermeria d´Atenció Primària; Vicente Jose Campos Alborg, subdirector mèdic; Immaculada Alda Clavero, subdirectora d’infermeria.

Gómez ha destacat la trajectòria professional de cadascun i la seva experiència a l’hospital La Fe. “Apostem pels millors per a la sanitat valenciana, i aquests professionals, en són un clar exemple”.

El conseller ha recordat que l’hospital La Fe té 21 unitats de referència nacional i 17 unitats de referència a la Comunitat Valenciana. Pel que fa a activitat trasplantadora “ja s’han fet 3.000 trasplantaments hepàtics i 1.000 trasplantaments cardíacs. A més, és punter no només en l’assistència sinó en investigació i docència” ha ressaltat Gómez.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d