Mañá”El Consell de Puig i Oltra no té diners per millorar els trens al nord però sí per obrir la nova TV3 valenciana”

El president del Partit Popular de Benicarló, Juan Antonio Mañá, ha assegurat que el compromís del Govern d’Espanya de triplicar fins a dotze els trens que connecten la comarca del Maestrat amb Castelló ha deixat noquejada a l’esquerra, que només li queda ja des de l’escepticisme crear confusió perquè “el govern del PSOE només ens va deixar la ruïna del Castor i és, un cop més, el govern del Partit Popular el que aposta per infraestructures i serveis útils”.

Per Mañá, les prioritats del Consell estan lluny de beneficiar les persones perquè “haurien de, com altres governs autonòmics, contribuir a sufragar les despeses de la línia Castelló-Vinaròs”.

El president popular de Benicarló ha lamentat la manca de sensibilitat del PSOE amb la província de Castelló que “considerava suficients tres trens fins al Maestrat”, i va ser el PP qui va augmentar en 2012 la freqüència en un tren més i s’ha compromès a incrementar-los fins 12 el proper any.

Per a Juan Antonio Mañá, “el compromís del Govern d’Espanya és una mesura que pal·liarà les desigualtats existents i que ajudarà a vertebrar i comunicar millor la província de Castelló”.

Cal recodar que el PSOE va eliminar l’AVE a Castelló i obres com la N-232 i, a canvi, va apostar per la ruïna del Castor. Les xifres són contundents i entre la passada legislatura i el que va d’aquesta, el Govern del PP licita més de 559 milions d’euros a través d’obres i infraestructures útils per a Castelló. En primer lloc als 83,3 milions d’euros destinats a la variant de la N-340 entre Peníscola i Vinaròs l’obra es va culminar el passat mandat i que ha suposat un alleujament per al trànsit a la zona del Maestrat ja que millora la fluïdesa i la seguretat de 18.000 vehicles diaris.

A això se li uneix l’AVE a Castelló que amb una inversió de 171 milions d’euros i que connecta Castelló amb Madrid en dues hores i 20 minuts i millora, a més, les freqüències. Així mateix, el ministre De la Serna ha anunciat més de 1.000 milions per al corredor Mediterrani. La millora de la via fèrria entre Sagunt-Sogorb-Terol suposen altres 335 milions dels quals una gran part afecten Castelló, les obres de la N-232 o l’aposta per millorar l’A7 són exemples de la gestió eficaç del PP

 

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: