Malco Rent A Car amb el Tau Castelló

Aquest matí a Castelló, a les instal·lacions que té l'empresa líder de la província en rènting flexible de vehicles, Malco Rent A Car i el TAU Castelló han signat un any més l'acord de patrocini pel qual alguns jugadors tindran vehicles durant tota la temporada de la flota de la empresa castellonenca.
Amb aquest seran tres els anys consecutius d'acord en una clara aposta per les sinergies entre empreses castellonenques, "ens agrada tenir bàsquet de qualitat a Castelló i per això tots hem d'ajudar en la mesura del possible. Espero que altres empreses locals s'animin a col·laborar amb el TAU. En aquests tres anys que portem junts, tant l'equip com Malcus han crescut considerablement ", afirma Pablo Rivera, director comercial de Malcus Rent A Car.

Per la seva banda Luis García es mostrava satisfet pel suport rebut i perquè es renovi un any més l'acord, "és molt important que empreses de Castelló i de la província segueixin apostant per l'esport i per nosaltres, i Malcus és una bona prova de això i estem molt agraïts ".

Malcus Rent A Car a més de les ja conegudes seus de Castelló, Vila-real ia l'aeroport de Castelló, va estrenar seu, aquest any passat també a València confirmant així el seu creixement i expansió

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: