L’UJI organitza un congrés sobre les possibilitats del joc i les manifestacions lúdiques com a eina pedagògica

La Universitat Jaume I ha organitzat el 8 i 9 de novembre el II Congrés Internacional «Els jocs en la història. La diversitat lúdica a l’escola i al temps lliure» que, des d’un punt de vista interdisciplinar, abordarà el joc i les manifestacions lúdiques com a recurs en diferents àmbits.

El congrés comparteix una part científica amb una part turística i etnolúdica amb demostracions i tallers pràctics dins del Festival Maestrat Games. La part científica es desenvoluparà els dies 8 i 9 de novembre a la Universitat Jaume I i la part lúdica es desenvoluparà a la localitat de Sant Mateu el dia 10 de novembre.

Els principals objectius del congrés són comparar les manifestacions lúdiques de les diferents regions; reconèixer-les com a element inclusiu; intercanviar coneixements i presentar experiències vinculades a l’àmbit del joc i la cultura lúdica; potenciar el joc i les manifestacions lúdiques com un element fonamental per al desenvolupament de la salut física i mental de l’ésser humà, i facilitar el contacte entre investigadors, docents, animadors, empreses i institucions d’aquest àmbit.

Les inscripcions estan obertes fins el 6 de novembre i es poden realitzar en la pàgina web: https://sites.google.com/view/jocsenlahistoria/.

 

 

 

 

Informació i Foto: UJI

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: