L’UJI organitza el primer curs en línia dedicat a la formació per a l’ocupació

Informació i Foto: http://www.uji.es

L’Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques (OIPEP) de la Universitat Jaume I organitza #Super dimarts en línia: Formació per a l’ocupació, un curs de formació per a l’ocupació en format de mòduls curts i pràctics que permeten conèixer, aconseguir i desenvolupar competències bàsiques per a la investigació d’ocupació.

El curs es desenvoluparà en línia del 13 de novembre al 10 de desembre de 2017 i té una durada de 26 hores de treball autònom que s’haurà de lliurar amb data límit el 11 de desembre. El termini d’inscripció finalitza el proper 12 de novembre i ja hi ha més de 100 alumnes

Entre d’altres continguts s’abordaran les noves tendències en currículum, com fer un currículum europeu o dirigit a Gran Bretanya, ocupació pública a la Comunitat Valenciana, accés al cos de professorat no universitari, com fer-se autònom, treballar per projectes amb entitats públiques i privades, utilització de les xarxes socials en la recerca de feina, o com afrontar els processos selectius i les entrevistes.

Per poder superar el curs i obtenir el certificat corresponent, cal penjar a l’aula virtual les tasques que s’indiquen de cada un dels mòduls i obtenir la qualificació d’apte / apta. És condició necessària presentar, com a mínim, tasques el 80% dels mòduls que consta el curs, 11 dels 13 mòduls, per obtenir 1 crèdit ECTS.

Inscripció: http://inscripcio.uji.es/

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: