L’UJI ofereix un curs en obert sobre el Trastorn de l’espectre autista i les Altes Capacitats a l’aula

Informació i Foto: http://www.uji.es

La Universitat Jaume I ofereix per mitjà del portal mooc.uji.es un curs obert massiu relacionat amb el Trastorn de l’espectre autista i les Altes Capacitats. Els MOOC són cursos que es realitzen a través del web i estan enfocats a la participació interactiva a gran escala de forma gratuïta, ja que els únics requisits són disposar d’accés a Internet i tenir una adreça de correu electrònic.

El curs «L’aula inclusiva avui dia. Com afrontar el Trastorn de l’espectre autista i les Altes Capacitats »tindrà lloc del 16 d’octubre al 19 de novembre, tot i que la inscripció estarà oberta fins al 20 d’octubre. En aquest curs s’abordarà què és la inclusió a l’aula i com desenvolupar pràctiques inclusives, centrades més específicament en aquells nens i nenes diagnosticats amb Trastorn de l’espectre autista i Altes Capacitats Intel·lectuals, amb l’objectiu de proporcionar a l’estudiantat del curs la capacitat de respondre a la diversitat de l’alumnat. Per a la superació del curs, es proporcionarà un cas pràctic i l’estudiantat realitzarà una proposta de treball inclusiva. A més, es realitzaran alguns qüestionaris sobre les temàtiques abordades en cada unitat.

El curs està dirigit tant a mestres o professionals de l’àmbit de l’educació, com a alumnat de magisteri, psicologia o psicopedagogia, així com públic en general interessat en l’educació inclusiva, el trastorn de l’espectre autista i les altes capacitats intel·lectuals.

Per matricular-se només cal crear un compte a la pàgina mooc.uji.es amb algunes dades obligatoris (nom de l’usuari o usuària, contrasenya, adreça de correu electrònic, nom complet) i altres optatius amb finalitat merament estadística (ciutat de residència, any de naixement, etc.). Un cop enviat el formulari, es rebrà un missatge amb un enllaç per verificar el compte, i després de la verificació, ja es podrà accedir al curs mitjançant la llista i matricular-se.
D’aquesta manera, l’UJI continua la seva aposta per un ús intensiu i d’avantguarda de les noves tecnologies de la informació i la comunicació i referma el seu compromís pel coneixement lliure recollit en els seus estatuts, per tal de difondre el coneixement i facilitar l’aprenentatge col·laboratiu en obert d’una manera gratuïta.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d