L’UJI lliura els certificats de la setena promoció del Màster Universitari en Enginyeria Industrial

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) ha celebrat l’acte de lliurament de certificats i d’acollida pel Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials de la setena promoció del Màster Universitari en Enginyeria Industrial, així com el lliurament dels premis als millors Treballs de Fi de Màster i els Treballs de Fi de Grau d’Enginyeria en Tecnologies Industrials.

L’acte ha comptat amb la presència de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; la directora de l’ESTCE, Amelia Simó; el president del Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials de Castelló, Juan Vicente Bono Sales; la secretària de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Enginyers Superiors Industrials, Esther Pavia Alacreu, i el coordinador del màster, Ramón Cabello.

En la categoria de TFM s’ha atorgat el primer premi a Lucía Solsona Massó pel treball titulat «Desenvolupament del sistema de control d’un dispositiu d’entrenament de la respiració» i un accèssit a Sandra González Maicas pel projecte «Millora i ampliació d’una planta de tractament de residus industrials».

Pel que fa a la categoria de TFG, s’ha concedit un premi a Alex Zubor pel treball «Disseny i càlcul de piscina en volada en terrenys muntanyencs o en pendent».

Per a finalitzar l’acte, s’han impartit dues conferències. La primera, a càrrec de Rubén Monfort Nadal amb el títol «L’enginyeria industrial i la indústria» i la segona, «El teu camí cap a l’èxit i l’ocupabilitat» per Esther Pavia Alacreu.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: