L’UJI inicia la vacunació de l’estudiantat participant en programes de mobilitat internacional

La Universitat Jaume I ha iniciat avui la vacunació de l’estudiantat que participarà en programes de mobilitat internacional durant primer semestre del pròxim curs acadèmic o el curs sencer. La vacunació es realitzarà del 5 al 9 de juliol de 2021 al Centre Sanitari del campus que ha estat reservat en exclusiva de 9 a 14 hores per a atendre aquesta vacunació extraordinària després que la Conselleria de Sanitat comunicara que avançava la vacunació d’aquest estudiantat amb la finalitat de què puguen començar les seues estades ja immunitzats.

A l’UJI estan citats per a aquest període de vacunació al voltant de 400 estudiants que tenen assignades mobilitats en més de 40 països als quals se’ls administrarà la vacuna de Moderna. La segona dosi està prevista per a la primera setmana d’agost, 28 dies després d’haver rebut la primera dosi.

Cal recordar, que la Conselleria de Sanitat va decidir avançar la vacunació a aquest grup d’estudiants després de la reunió telemàtica celebrada el passat 28 de juny amb les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes a la que també va assistir la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual. Amb aquesta decisió s’atén la demanda de les universitats, no sols reivindicada pels rectorats sinó també pels representants de l’Estudiantat. En aquest sentit, la rectora de l’UJI, Eva Alcón, ha destacat que «es tracta d’una bona notícia, que s’adapta a la realitat de les universitats, que tenim algunes singularitats com aquests programes de mobilitat internacional»

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: