L’UJI i l’Associació Professional d’Assessors Fiscals premien els millors treballs de l’estudiantat sobre residència fiscal i tributs

La Universitat Jaume I, a través de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, en col·laboració amb l’Associació Professional d’Assessors Fiscals de la Comunitat Valenciana (APAFCV), ha lliurat avui els premis del VI Concurs Fiscalitat APAFCV-UJI Castelló, que en aquesta edició s’han convocat sobre el tema «residència fiscal i la residència com a criteri discriminador en l’aplicació dels tributs».

El jurat -que ha estat presidit per Arturo Casinos, president de la APAFCV i integrat per Germán Orón i Diego González, del Departament de Dret Públic, i Luis Chinchilla de l’associació- ha decidit deixar desert el primer premi i concedir dos segons i un tercer.

Un dels segons premis ha estat per a Francisco Javier García Bielsa i Alba Gilabert Gascón, estudiants de quart curs de Dret, pel seu treball «Problemàtica actual de la residència fiscal en l’impost sobre societats». L’altre segon premi ha recaigut en Álvaro Rangel Hernández, també estudiant de quart curs, pel treball «Residència fiscal i residència com a criteri discriminador en l’aplicació de tributs: l’impost de successions i donacions». Finalment, el tercer premi ha estat per al treball «La residència fiscal i la seva aplicació en els principals tributs espanyols» elaborat pels alumnes Mireya Avilés, Jaime Clemente i María Zabala.

El segon premi consisteix en un disc dur extern de 1TB i una beca de formació, per a cada un dels estudiants, per assistir a tots els cursos de formació de l’associació d’assessors fiscals durant un any. El tercer premi consisteix, per a cada un dels membres del grup, en una beca de formació per a assistir a tots els cursos de formació l’esmentada entitat durant un any.

En breu es farà pública la convocatòria de la setena edició d’aquests premis. La informació es podrà consultar al web https://www.apafcv.es

 

Informació i Foto: http://www.uji.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: