L’UJI i el Col·legi Oficial de Graduats Socials col·laboraran en el desenvolupament d’activitats acadèmiques formatives a l’Espai Jurídic d’Estudis Laborals

La rectora de la Universitat Jaume I de Castelló, Eva Alcón, i la presidenta del Col·legi de Graduats Socials de Castelló, Amparo Máñez, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats per al desenvolupament d’activitats acadèmiques formatives a l’Espai Jurídic d’Estudis Laborals-Clínica Jurídica de l’UJI. L’acte ha comptat amb la participació de Jorge Marí, secretari, i Rebeca Gordon, per part del col·legi oficial, i Inmaculada Rodríguez, vicerectora d’Estudiantat, Ocupació i Innovació Educativa, i Fernando Vicente, director de l’espai per part de la universitat.

L’acord, amb una durada de quatre anys, regula la relació que ambdues institucions han mantingut els últims tres anys, on s’han assessorat de manera informal i han participat en activitats acadèmiques. La seua finalitat és la millora de l’aprenentatge actiu i la formació práctica de l’estudiantat i la impartició de ponències i organització de jornades i seminaris perquè apliquen, des d’un punt de vista pràctic, els coneixements teòrics adquirits a través de casos reals dels professionals del col·legi.

L’Espai Jurídic d’Estudis Laborals UJI promou, aplicant el mètode clínic jurídic, l’adquisició d’habilitats, destreses, capacitats i competències que són essencials per a un acompliment rigorós i compromès de la professió jurídica. El Col·legi de Graduats Socials de Castelló té entre les seues finalitats millorar les relacions laborals entre empreses i treballadors, gestionant temes administratius, comptables, laborals i judicials, proporcionant a l’estudiantat UJI les capacitats i competències necessàries per a l’idoni acompliment de la professió jurídica.

 

 

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: