L’UJI debat sobre l’abolició de la prostitució en una jornada

El Centre d’Investigació en Dret Penal, Criminologia i Intel·ligència de la Universitat Jaume I, amb el suport de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, ha celebrat avui la jornada «La prostitució a la Comunitat Valenciana: perspectiva sociològica i mesures abolicionistes».

La inauguració ha comptat amb la presència de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i la catedràtica de Dret Penal de l’UJI, María Luisa Cuerda.

La rectora ha agraït a la Conselleria que haja incorporat a les universitats al debat sobre l’abolició de la prostitució. En aquest sentit, Alcón ha volgut subratllar que «el nostre paper com a universitats passa, d’una banda, per aportar evidència científica a aquest debat abolicionista impulsat per la Generalitat Valenciana. I, per una altra, defensar el compromís social i conscienciar el nostre alumnat sobre la trista realitat de la prostitució».

A continuació, el catedràtic de Sociologia de la Universitat de València Antonio Ariño ha oferit una conferència sobre prostitució a la Comunitat Valenciana des d’una perspectiva sociològica.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: