L’UJI commemora el Dia Internacional del Llibre amb diverses activitats

La Biblioteca de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració del Vicerectorat d’Investigació i Transferència i el Vicerectorat de Cultura i Relacions Institucionals, celebra un any més el Dia Internacional del Llibre amb diverses activitats.

La jornada s’ha iniciat aquest matí amb una visita a les instal·lacions de la Biblioteca i, a continuació, s’han presentat les noves adquisicions bibliogràfiques sol·licitades per la comunitat universitària.

Concretament, s’han adquirit 152 obres en format paper (127 novel·les, 10 llibres infantils i juvenils, tres pel·lícules en DVD, una guia de viatge i 11 còmics), de les quals el 16% són títols en valencià, i 16 novel·les en format digital, quatre d’aquestes en valencià.

Actualment, la Biblioteca disposa d’un ampli fons de material per al temps lliure, fruit de les adquisicions realitzades al llarg de les diferents campanyes del Dia del Llibre, i que compta amb 8.408 títols: 6.164 títols de novel·la, assaig, poesia, teatre i literatura infantil i juvenil; 844 guies; 1.074 pel·lícules en DVD i 193 còmics, així com 133 novel·les en format digital.

El programa d’activitats continuarà en la vesprada de dijous 28 d’abril, a les 17.30 hores, a la primera planta de la Biblioteca amb la conferència «Els llibres que estimava Shakespeare» impartida per Vicent Montalt, professor del Departament de Traducció i Comunicació, estudiós i traductor de l’obra de Shakespeare, amb la col·laboració de Miguel Teruel, professor del Departament de Filologia Anglesa de la Universitat de València.

A més, està prevista divendres 29 d’abril, a les 19 hores, al Menador espai cultural la conferència «Leonardo da Vinci y Miguel Ángel: el gran desafío que los enfrentó en Florencia», impartida per l’escriptor i economista Alejandro Corral.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: