L’UJI celebra el Dia Mundial de la Dansa amb els espectacles «Entre nosotros» i «Spoiler Alert»

La Universitat Jaume I se suma una vegada més a la commemoració del Dia Mundial de la Dansa, el pròxim 29 d’abril de 2022, amb un programa doble al Paranimf que inclourà els espectacles «Entre nosotros», de la companyia Marroch, i «Spoiler Alert», de la companyia La Lola Boreal.

La representació d’«Entre nosotros» serà a les 18.30 hores a la sala polivalent del Paranimf amb entrada lliure fins a completar l’aforament. Aquesta peça, interpretada per Salvador Rocher Andrés i Melodía García, parla sobre les relacions interpersonals, com suposen una responsabilitat de tractar bé a l’altra persona, poder discutir i saber reconciliar-se, i com de vegades s’acaben perquè els camins es bifurquen o simplement arriben al seu final.

A continuació, a les 19.30 hores, serà el torn de «Spoiler Alert», un espectacle dirigit tant a públic adult com juvenil que qüestiona les realitats dels mil·lennials,  una generació clarament marcada per l’inici de la digitalització, i la Generació Z, a la qual pertanyen les persones natives digitals acostumades a continguts pràcticament infinits i immediats.

Ambdues generacions comparteixen particularitats que les diferencien de les anteriors generacions com la prima línia entre allò privat i públic, el major individualisme unit a una major consciència social global i a una major capacitat per a treballar en xarxa, la creativitat desbordada, la capacitat d’aprenentatge autodidacta o la preferència a la imatge sobre el text o altres comunicacions, etc.

El preu de l’entrada per a «Spoiler Alert» és de 8 euros (6 euros amb tarifa reduïda).

Més informació i entrades: http://www.paranimf.uji.es

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: