L’UJI anima al professorat de secundària a participar a la primera celebració del Dia Internacional de la Llum

Amb motiu de la recent declaració per part del Comitè Executiu de la UNESCO del 16 de maig com el Dia Internacional de la Llum, que se celebrarà per primera vegada durant l’any 2018 (https://www.lightday.org/), el grup d’Investigació d’Òptica de la Universitat Jaume i de Castelló (GROC) està preparant diverses activitats i anima a la comunitat docent de secundària a participar en la seva organització, amb l’objectiu fonamental de difondre la importància que té la llum en la nostra societat.

En concret es proposa la realització de material vinculat amb l’òptica i les seves aplicacions, tipus vídeos, pòsters i experiències que s’exposaran a l’edifici Menador, espai cultural el dia 16 de maig de 2018. El professorat interessat pot presentar les seves propostes abans del 23 de desembre de 2017 mitjançant el formulari goo.gl/rymptr. El dimarts 9 de gener de 2018, a les 16.30 hores al seminari TC1105 de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l’UJI, es realitzarà una reunió de coordinació entre els participants (programa).

La idea és aprendre, compartir i difondre la importància que té la llum, per això els vídeos i els pòsters formaran part d’una pàgina web perquè puguin ser consultats i utilitzats per tot el món. A més, tots els participants rebran un detall i els millors en cada categoria un regal sorpresa.

El grup organitzador busca professorat de secundària que motivi al seu alumnat per crear un espai que serveixi per ressaltar el paper que ocupa la llum en diversos aspectes com la ciència, la cultura, l’educació o el desenvolupament sostenible, entre d’altres; i en àrees tan diverses com la medicina, la comunicació o l’energia.

 

Informació i Foto: http://www.uji.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: