Lucía Marote i Anna Barbero presenten l’espectacle Fall al Paranimf de la UA

La ballarina i coreògrafa Lucía Marote presenta el seu espectacle de dansa “Fall” al Paranimf de la UA, avui dimecres 3 de novembre a les 19 hores. Amb música en directe, a càrrec de la pianista Anna Barbero, l’espectacle forma part de la programació del Certamen de Dones Creadors Juno a la Tardor i posarà sobre les taules un viatge sensorial sobre el pas de la vida per un cos que s’articula a diàleg amb la música. Les entrades estan disponibles a veu.ua.es/entrades.

A Fall l’espai esdevé un mirall elàstic on la dansa i la música s’impulsen mútuament i s’entrellacen en el temps. Moviment i so conflueixen en una celebració íntima de la seva condició efímera per mostrar la vida com un regal: l’oportunitat d’habitar aquest espai, amb aquest cos, en aquest moment.

El projecte compta amb el suport del programa d’Ajuts a la Creació Contemporània de l’Ajuntament de Madrid, amb la col·laboració del Centre de Dansa Canal, L’animal a l’esquena, Certamen Coreogràfic Districte de Tetuan i Centre Cultural Eduardo Úrculo i Teatro Pradillo.

Lucía Marote

Ballarina i coreògrafa d’origen costa-riqueny, si bé desenvolupa el seu projecte com a intèrpret, creadora i docent a Madrid. Ha estat professora convidada de dansa contemporània a escoles i projectes com Carmen Senra, Dansa 180º, Bambudanza, Descalzinha Dansa, Belgrade Dance Institute i Una Tarde a Dansa. Com a coreògrafa, la seva investigació se centra en l’honestedat del discurs i la confiança en el cos i la dansa com a llenguatge en si mateix. Inicia les seves creacions el 2012 amb el sol El Pie, amb què va guanyar diversos premis a Espanya. Des de llavors, els seus treballs s’han presentat a festivals i circuits com Acieloobert, Xarxa de Teatres Alternatius, Dansa a Escena i The LuckyTrimmer.

Anna Barbero Beerwald

Es va diplomar al Conservatori Giuseppe Verdi de Torí amb la professora Vera Drenkova i va continuar la seva formació a la Musikhochschule de Lucerna (Suïssa) amb Ivan Klansky. Més tard, va ampliar la seva instrucció amb mestres com Jeffrey Swann, Einar-Steen Nockleberg, Philippe Entremont o Karl-Heinz Kämmerling. Després de cursar estudis a l’Ecole Normale de Musique Alfred Cortot de París amb Nelson Delle Vigne-Fabbri, realitza els cursos de postgrau del Conservatori Giuseppe Verdi de Torí el 2005. En paral·lel a la seva formació pianística, ha realitzat concerts per tot Europa, ha guanyat concursos nacionals i internacionals i ha participat a nombrosos festivals de música i teatre. A més, ha enregistrat per als segells VelutLuna, BmRecords i FaberTeater, i ha col·laborat amb el cantautor Paolo Conte.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: