Lucia Carpi: La futbolista de l’equip femení de futbol 8 de el CD Castelló conta els seus inicis en el futbol fins ara

La futbolista de l’equip femení de futbol 8 de el CD Castelló conta els seus inicis en el futbol fins ara.

Una cosa que sempre resulta entranyable per a un jugador i jugadora de futbol són els seus primers passos en el futbol formatiu. Lucía Carpi, futbolista de l’femení de futbol 8 de el CD Castelló, ha concedit unes declaracions al web de l’CF Sant Pere sobre la seva etapa futbolera:

“Hola sóc Lucía Carpi i tinc 11 anys. Vaig començar a jugar a futbol al pati de l’escola La Marina i cada vegada m’agradava més. Llavors vaig decidir apuntar-me a el Sant Pere.

El primer any va ser una mica complicat però, alhora, molt divertit i m’ho vaig passar molt bé.

El segon any em van posar amb els meus amics i va ser una temporada genial, però a al final de temporada em va passar una cosa increïble: Em van trucar de el CD Castelló per fer les proves!

Les vaig superar i ara estic jugant molt a gust. Estic molt feliç perquè estic en un equip femení i em porto molt bé amb totes les meves companyes, com també em portava amb els de el Sant Pere. Sóc de el Grau i es pot ser albinegra i blau!

Informació i Foto: Fundació Albinegra

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: