L’oci nocturn ja pot acollir-se al mig milió d’euros en ajudes activat per la Diputació de Castelló per a fer front a la crisi del Covid

La Diputació de Castelló ha donat hui llum verda a les bases de la convocatòria d’ajudes extraordinàries per als establiments de l’oci nocturn, la dotació pressupostària de la qual és de mig milió d’euros. La mesura ha sigut aprovada pel Consell Plenari del Patronat Provincial de Turisme per a donar compliment al compromís aconseguit el passat 14 d’abril per la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, amb els responsables de l’associació ON CASTELLÓN, en el transcurs de la reunió que les parts van mantindre en el Palau Provincial. Es tracta d’una actuació que es pot dur a terme gràcies a la incorporació de romanents del propi Patronat Provincial relatius a exercicis anteriors.

En opinió del president de la Diputació, José Martí, es tracta “d’una bona notícia” que “no sent salvadora, sí que contribuirà a pal·liar els efectes de la greu crisi generada per la pandèmia del Covid en al voltant de 150 establiments de la nit existents a la província de Castelló”. “No fa falta recordar”, afegeix, “que van dirigides al sector que probablement ha patit amb una major virulència els efectes de la crisi generada per la pandèmia”. El president ha posat en valor “la sensibilitat mostrada per la diputada de Turisme amb els empresaris de l’oci nocturn que, com a coneixedors de la idiosincràsia del sector, han pogut participar en el procés d’elaboració de les bases d’aquestes subvencions”.

Segons ha detallat la responsable provincial del Turisme, Virginia Martí, els interessats disposen d’un termini de quinze dies naturals per a sol·licitar les ajudes per internet a través de l’enllaç http://turismodecastellon.sedelectronica.es/, Cada beneficiari podrà rebre un màxim de 10.000 euros, que seran compatibles amb altres subvencions activades per la resta de les administracions públiques.

És una línia específica d’ajudes que es dirigeix a pubs, cafés cantants, cafés concerte, cafés teatre, discoteques, sales de ball i sales de festa. Poden dedicar-se al manteniment de l’activitat empresarial mitjançant el finançament de despeses fixes i de funcionament corrent suportats per aquestes empreses entre el 18 d’agost de 2020 i el 30 de juny de 2021.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: