Llancen Guia del Músic, un mètode de formació per desenvolupar una carrera musical d’èxit

El músic i empresari Jesús Fernández Osa, ha creat Guia del ‘Músic, un innovador mètode de formació orientat a persones que volen desenvolupar una carrera en el món de la música.

Un llibre pràctic que recopila recomanacions per complir amb aquest somni i mostra una metodologia que permet traçar un pla estratègic adequat per desenvolupar un projecte, carrera o negoci musical.

ENFOCAMENT EMPRESARIAL

“El músic d’avui, a més de talent musical, ha de tenir actitud i aptituds d’empresari per dur a bon terme la seva carrera artística. Desenvolupar-la de debò no és diferent a emprendre un negoci en qualsevol altra indústria. Es necessita l’actitud correcta, els coneixements necessaris, la planificació d’una estratègia prèvia, perseverança per dur-la a terme i paciència per obtenir resultats “, recalca.

L’autor vol desterrar la idea que es necessitin grans audiències “i ser ‘famós’ per a viure de la música”. “Que un nínxol sigui petit no és cap problema, a canvi, és un avantatge ja que hi haurà menys competència, i serà més fàcil i barat dirigir i localitzar els llocs específics on es troben els teus seguidors”.

En aquesta línia, ressalta que els músics actuals tenen la possibilitat de promocionar-se amb molt poca inversió. Això sí, llança un consell: “No intentis imitar els vídeos de gran pressupost. Avui dia és més important i barat una bona idea sense grans pretensions tècniques que sigui capaç d’arribar al teu segment de públic i commoure la seva ànima, mantenint sempre la coherència amb la cançó, el teu estètica i el missatge de marca que vols projectar “.

A més, també assenyala la importància de diversificar l’activitat musical per garantir la continuïtat d’ingressos durant tot l’any. “Si només depens dels concerts, el teu negoci serà molt inestable”, adverteix.

L’autor fa èmfasi i esmenta la importància que tenen els aspectes extra musicals i estètics d’aquest negoci: “La música és comunicació audiovisual, i com tot emet missatges estètics, l’estètica és una via de comunicació molt poderosa, de manera que com més aviat interioritzem aquesta idea menys decepcions ens portarem ”

“Diversificar i tenir una cartera de productes és imprescindible si vols una estructura que et de tranquil·litat, ja que si només depens dels concerts teu negoci serà molt inestable”

En definitiva, no existeixen les fórmules màgiques, però la feina ben feta i la perseverança sempre donen resultats, assegura. “A l’èxit no s’arriba per casualitat, ni et ensopegues amb ell, sinó que l’obtenen aquells que saben exactament el que volen i dediquen hores de treball per aconseguir els seus objectius, és així de simple”

consultoria

Però aquest llibre és només una acció més dins d’un projecte més ambiciós:
pàgina web de Guia de l’Músic. “Sempre he tingut en ment crear una consultoria per ajudar a altres músics”.

Més informació sobre el llibre a:

https://guiadelmusico.es/

 

 

 

 

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: