L’IVF posa en marxa una línia de finançament per a organitzacions sindicals i empresarials de la Comunitat Valenciana dotada amb 3,5 milions

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat la convocatòria de la nova Línia IVF de Suport financer a organitzacions sindicals i empresarials que actuen en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, per la qual l’Institut Valencià de Finances ha reservat una dotació de 3,5 milions d’euros.

En concret aquesta nova línia té per objecte atorgar préstecs destinats a cobrir els drets de crèdit derivats de les subvencions atorgades per la Conselleria d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, a través de la Direcció general de Treball, Benestar i Seguretat Laboral, a organitzacions sindicals i empresarials representatives a la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest nou producte financer, que funcionarà de manera similar a les línies socials amb què ja compta l’IVF, les entitats empresarials i sindicals de la Comunitat a les que se’ls hagi atorgat una subvenció per part d’aquesta Direcció general podran accedir a crèdits a preus molt avantatjosos, disposant així de la liquiditat necessària per mantenir la seva activitat.

Un cop liquidada per part de la Conselleria d’Economia aquesta subvenció, les entitats podran cancel·lar l’operació cobrint el risc viu pendent amb l’Institut Valencià de Finances en aquest moment.

Condicions del finançament

A través d’aquesta línia de finançament, les organitzacions empresarials i sindicals podran sol·licitar operacions de fins al 50% de l’import assignat en els pressupostos de la Generalitat Valenciana per 2021, per a la realització d’activitats per part d’aquestes organitzacions en matèria de participació i col·laboració institucional, atenent al que recull la Llei 7/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat.

En import sol·licitat oscil·larà entre 50.000 euros i fins al 95% de les subvencions atorgades a l’empara de la Resolució de 8 d’abril de 2021, de la Direcció general de Treball, Benestar i Seguretat Laboral, per la qual es convoquen subvencions destinades als sindicats i organitzacions sindicals, en proporció a la seva representativitat, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2021.

Aquestes operacions podran formalitzar-se a un termini màxim de 24 mesos i un tipus d’interès fix anual de l’1,75% sobre el risc viu de l’operació en cada moment.

Per la seva banda l’IVF prendrà com a garantia dels drets de crèdit derivats de la subvenció atorgada en el marc de la Resolució de 8 d’abril de 2021, de la Direcció general de Treball, Benestar i Seguretat Laboral, anteriorment citada.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: