L’IVC i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual anuncien els nominats als Premis de l’Audiovisual Valencià

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport organitza la segona edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià mitjançant l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual. L’actriu Rosana Pastor i el director Nacho Ruipérez han anunciat els nominats a les 21 categories d’aquests guardons autonòmics i l’acte ha tingut també l’assistència del director general de l’IVC, Abel Guarinos, el president de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, Pep Llopis, i el director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis Moreno.

Cal recordar que els guardons es lliuraran el pròxim 22 de novembre a l’Auditori de Castelló.

Les nominacions han sigut decidides pels acadèmics entre les candidatures rebudes fins al 30 d’octubre. Els Premis de l’Audiovisual Valencià estan organitzats per l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual.

Els nominats dels Premis de l’Audiovisual Valencià són, en la categoria de millor so: Carlos Lidón per ‘Vivir dos veces’; Carlos Lidón, Iván Martínez Rufat i Alfonso Raposo per ‘La banda’; Jose Manuel Sospedra i Iván Martínez Rufat per ‘Assemblea’; Carlos Lidón i Dani Zacarías per ‘La innocència’; Xavi Saucedo José Serrador i Edgar Vidal per ‘Cuerdas’; Carlos Lidón i David Rodriguez per ‘Amor en polvo’, i Carlos Faruolo per ‘Bikes. The movie’.

Els nominats a millor música original: Arnau Bataller i Simón Smith per ‘Vivir dos veces’; Vicente Ortiz Gimeno per ‘La banda’; Tortel i Jordi Sapena per ‘Assemblea’, i Diego Montesinos per ‘Bike. The movie’. A millor actor de repartiment: Sergi López per ‘La innocència’; Jordi Aguilar per ‘Assemblea’; Joel Bosqued per ‘La inocència’; Nacho López per ‘Vivir dos veces’, i Xavi Castillo per ‘Amor en polvo’.

Les nominades a millor actriu de repartiment són: Mafalda Carbonell per ‘Vivir dos veces; Laia Marull per ‘La innocència’, i Marta Belenguer per ‘Assemblea’. La nominació a millor curtmetratge de ficció és per a les obres: ‘Cuzco’ de Turanga films; ‘Casa’ de Beniwood; ‘Taro’ de Pacific Mèdia, i ‘Tiempo de blues’ de When lights are low.

‘Miss MBulu’ de Jaibo Films; ‘Obsolescence’ de Somnis, i ‘Clips per a salvar el món’ de Virtual Art han estat nominats en la categoria de millor curtmetratge d’animació. D’altra banda, ‘(M)otherhood’ de Suica Films; ‘Tiempo de blues, Creando cine inclusivo’ de When lights are low, i ‘R31’ de Baikal, estan nominats a millor curtmetratge documental.

Els nominats a millor sèrie i websèrie: ‘Terres de cinema’ de l’Andana Audiovisuales; ‘Cuineres i cuiners’ de Nakamura Films, i ‘La forastera’ d’Albena Produccions. A millor direcció de producció: Toni Novella per ‘Dolor i Gloria’; Toni Novella per ‘El viatge de Marta’; Araceli Isaac per ‘Assemblea’; Christian Guijarro i Lorena Lluch per ‘Vivir dos veces’; Miguel Molina per ‘Amor en polvo’, i Jose Jaime Linares per ‘Onyx, Los reyes del grial’.

La nominació a millor direcció artística ha sigut per a: Carlos Ramón Almenar per ‘La Banda’; Asier Musitu i Bea Toro per ‘La innocència’, i Maje Tarazona per ‘Viva la vida’. I a millor direcció de fotografia: Victor Entrecanales per ‘La banda’; Nuria Roldós per ‘Vivir dos veces’, i Guillem Oliver per ‘Assemblea’.

Nominades a millor vestuari: Giovanna Ribes per ‘La innocència’; Giovanna Ribes per ‘La banda’; Cristina Rodriguez per ‘Vivir dos veces’, i Giovanna Ribes per ‘Onyx, Los reyes del grial’. A millor maquillatge i perruqueria: Ana Lozano per ‘Dolor y gloria’; Esther Guillem i Marta Arce per ‘Vivir dos veces’; Sarai Rodriguez per ‘La forastera’, i Vicen Beti per ‘Cuerdas’.

Els nominats a millor muntatge i postproducció: Juliana Montañés per ‘La innocència’; Carles Agulló per ‘La banda’; Suso Imbernón per ‘Amor en polvo’; Adán Aliaga, Sergi Diez i Alex Lora per ‘Cuarto Reino’; Crisitna Vivó i Ana Ramón Rubio per ‘Almost Ghosts’. A millor guió: María Minguez Pardo per ‘Vivir dos veces’; Lucia Alemany i Laia Soler per ‘La innocència’, i Juli Duisla i Jaume Perez per ‘Assemblea’.

Nominats a millor actor: Gonzalo Fernández per ‘La banda’; Óscar Martínez per ‘Vivir dos veces’, i Sergi Lopez per ‘El viatge de Marta’. Nominades a millor actriu: Carmen Arrufat per ‘La Innocència’; Maria Maroto per ‘La forastera’, i Inma Cuesta per ‘Vivir dos veces’.

La nominació a millor direcció: Lucia Alemany per ‘La innocència’; Roberto Bueso per ‘La Banda’; Alex Montoya per ‘Assemblea’; Suso Imbernon i Juanjo Moscardó per ‘Amor en polvo’, i Ana Ramón Rubio per ‘Almost Ghosts’. A millor llargmetratge documental: ‘Los Que Buscamos’ de Kaishaku Films SL; ‘El cuarto reino. El reino de los plásticos’, i ‘The Cut’ d’Amuntsport SL.

Finalment, els nominats a millor llargmetratge de ficció: ‘La Innocència’ de Turanga Films; ‘La Banda’ de Misent Producciones SL, i ‘Vivir dos Veces’ d’Alamar Cinema 1611 AIE. A millor videojoc: ‘Effie’ d’Inverge Studios de València; ‘Fear The Dark Unknown’ de Dreamlight Games Studios SL de València, i ‘Path To Mnemosyne’ de Spherical Pixel SL de Villena.

 

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: