L’IVAJ reuneix joves de 9 comunitats autònomes en un projecte social i de voluntariat juvenil a Benicàssim

El director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha visitat a joves participants en el camp de voluntariat juvenil, que es desenvolupa del 19 al 28 d’abril a l’alberg Argentina de Benicàssim, dins el programa ‘Viu la Solidaritat ‘a la primavera.

Martí ha destacat “la dedicació de 25 persones voluntàries, 18 noies i 7 nois, que juntament amb l’equip d’animació estan implicades en fer d’aquest camp un període d’activitats lúdiques per a 25 nens i nenes de 9 a 12 anys”.

El director de l’IVAJ ha assenyalat la Comunitat Valenciana “com a espai de solidaritat, on les persones que realitzen aquí el seu voluntariat són el nostre major valor i ens permeten organitzar projectes no només a l’estiu, sinó també a la primavera i hivern”.

Al camp de voluntariat de Benicàssim han acudit joves d’Aragó, Astúries, Balears, Canàries, Catalunya, Comunitat Valenciana, La Rioja, Euskadi i Navarra per participar en un projecte amb contingut social en favor de la comunitat on es fomenten valors de convivència, de participació, de solidaritat i de coneixement intercultural.

Aquesta primavera es desenvolupa també un altre camp a l’alberg juvenil La Marina, a Moraira, per facilitar un temps de jocs i de convivència per a altres 25 nens i nenes.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: