L’IVAJ publica un total de 21 bones pràctiques en matèria de joventut al seu canal de Youtube

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), ha publicat a través del seu canal a Youtube un total de 21 bones pràctiques enregistrades en vídeo i desenvolupades per municipis i mancomunitats de la Comunitat, en el context de InFòrum 2020, la trobada de professionals de joventut que es desenvolupa telemàticament.

El director de l’IVAJ, Jesús Martí, ha volgut destacar “la feina que es desenvolupa en joventut, a nivell local i ha qualificat el seu caràcter de ‘essencial’, encara que en algunes ocasions no s’aprecia prou”.

En aquest sentit, ha subratllat la necessitat que “tots els ajuntaments i mancomunitats s’uneixin a la Xarxa Jove per configurar una estructura potent que acompanyi i enforteixi les persones joves, que a hores d’ara és més important que mai, perquè ningú es quedi enrere “.

Jesús Martí ha indicat que “InFòrum és una cita proactiva i sobretot un àmbit de formació, diàleg i participació dins de l’objectiu de la municipalització de les polítiques de Joventut”.

InFòrum 2020, la reunió anual de professionals i personal tècnic de joventut de la Comunitat Valenciana, es desenvolupa amb el títol ‘Oci educatiu i joves en temps de caos’.

bones pràctiques

De l’total de 21 contribucions de bones pràctiques, cinc vídeos corresponen a iniciatives d’educació en la participació, aportats per Borriana, Sant Vicent de l’Raspeig, Baix Segura i Bellreguard.

En informació juvenil han presentat activitats des l’Alt Maestrat, els Ports, Onda, Manises, Picassent, Xàtiva i la Ribera Baixa.

Finalment, en Oci Educatiu estan les bones pràctiques d’Altea, Dénia, els Alqueries, Ontinyent, Pilar de la Horadada, Riba-roja, Vinaròs, la Pobla Llarga, Massanassa, l’Alt Maestrat i els Ports.

‘Píndoles informatives’

En InFòrum 2020 s’han presentat també les anomenades ‘píndoles informatives’ amb informació concreta, en aquest cas en format de vídeos de dos minuts de durada sobre el programa de formació i activitats de Eryica, l’agència europea d’assessorament i informació juvenil.

Així mateix, s’ha mostrat l’experiència Joves.lab de Joves.net, les principals novetats d’al programa ‘M’importa d’Educació en Valors’, el pla de formació de l’IVAJ i com posar en marxa un consell local de joventut, presentat pel Consell Valencià de la Joventut.

Tots els materials i sessions de InFòrum 2020 es poden trobar a la plataforma de Xarxa Jove.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: