L’IVAJ ofereix més de 21.000 places a albergs i campaments per a grups juvenils amb els programes Viu l’Estiu i Viu l’Hivern

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de Viu l’Estiu i Viu l’Hivern’, amb més de 21.000 places d’albergs i campaments juvenils per a aquest any i el proper .

La convocatòria d’oferta concertada s’adreça a associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats, públiques o privades, així com grups de joves que organitzin activitats d’oci educatiu.

Amb l‟acció concertada s‟afavoreix l‟ús de les instal·lacions a grups d‟un mínim de 15 persones que, a més, hauran de comptar amb un programa d‟activitats que duran a terme durant l‟estada.

L’IVAJ respon així a la demanda creixent de grups i associacions juvenils, que aposten per l’oci educatiu com a eina d’educació no formal, durant tot l’any.

Places previstes

Per al programa Viu l’Estiu hi ha previstes 7.234 places, mentre que el programa Viu l’Hivern compta amb 14.088, oferint-se en total 21.322 places entre albergs i campaments.

Per a Viu l’Estiu, les places en alberg són: Biar (450 places); Argentina (300 places); Sant Crist del Mar (270 places); Mur d’Alcoi (550 places); La Marina (591 places); Mar i Vent (340 places), suposant en total 2.501 per a albergs.

I en el cas dels campaments, en total sumen 4.733, de les quals, al Jaume I a cabanes hi ha 863 places ia botigues hi ha 1.870 places, mentre que al de Navalón sumen 2.000 places.

Pel programa Viu l’Hivern a albergs s’oferten: Biar (800 places); Argentina (1.260 places); Sant Crist del Mar (408 places); Mur d’Alcoi (1.050 places); La Marina (960 places); i Mar i Vent (860 places).

Així mateix, per a campaments s’ofereixen 8.750 places: el Jaume I té a cabanes 1.750 places ia botigues 3.500 places, mentre que el de Navalón compta amb 3.500 places.

Serveis inclosos

Els serveis que s’ofereixen als albergs són allotjament en habitacions compartides, amb llençols; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació a pensió completa; servei de socorrisme als albergs que disposin de piscina i als períodes d’obertura d’aquesta i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Als campaments, s’ofereix allotjament a botigues o cabanes que inclou matalassos i material divers d’acampada; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació a pensió completa; servei de socorrisme als campaments que disposin de piscina i en els períodes d’obertura d’aquesta i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Es podran presentar sol·licituds, telemàticament, a partir d’avui i fins al dia 20 d’abril de 2023.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: