L’IVAJ ha concedit ajudes per a programes de joventut a 211 ajuntaments i 26 mancomunitats de la Comunitat Valenciana

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha concedit els ajuts destinats a entitats locals per desenvolupar activitats del programa de joventut durant l’any 2021 a un total de 211 ajuntaments i 26 mancomunitats amb una dotació total de 1.058.000 euros.

D’aquesta manera, l’IVAJ contribueix a la realització de 993 activitats de joventut a tot el territori. Els ajuts corresponen a activitats, organitzades per entitats locals d’àmbit inferior a la província per propiciar la participació de joves d’entre 12 i 30 anys, d’acord amb l’article 2 de la Llei de Polítiques integrals de joventut.

La resolució amb la relació d’entitats locals beneficiàries ha estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Distribució dels ajuts

Els ajuts es distribueixen d’acord amb criteris poblacionals en cinc grups: del primer grup, entitats locals de menys de 10.000 habitants, s’han concedit subvencions a 153 ajuntaments i 12 mancomunitats.

Així mateix, a entitats locals de 10.001 a 20.000 habitants s’han concedit a 4 mancomunitats i 20 municipis. En el tercer grup, poblacions de 20.001 a 50.000 habitants, han obtingut ajudes 31 ajuntaments i 1 mancomunitat.

Finalment, en el quart grup poblacional, entitats locals de 50.001 a 100.000 habitants, s’ha subvencionat a 3 mancomunitats i 6 ajuntaments i en el cinquè grup, d’entitats locals amb població de més de 100.000 habitants s’ha ajudat a 6 mancomunitats i 2 municipis

993 activitats subvencionades en 2021

L’IVAJ ha subvencionat un total de 993 activitats de lleure educatiu com trobades en què participen joves de més d’un municipi; activitats d’educació no formal que es realitzen de forma continuada amb grups estables de joves i les activitats que siguin resultat de el projecte d’un grup de joves que participen activament en la seva organització.

També s’han atorgat ajuts per a les activitats i cursos de formació de promoció de l’voluntariat jove; per als programes d’aprenentatge-servei i per a les activitats de ‘Fòrum Jove’. A més aquest any s’han inclòs ajudes per a activitats extraordinàries organitzades com a conseqüència de la situació creada per la COVID-19, incloses les realitzades després de la finalització de l’estat d’alarma.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: