L’IVAJ finança la contractació de 16 professionals de joventut als municipis de la Marina Baixa

El director general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha assenyalat que aquest any s’ha finançat la contractació de 16 professionals de joventut als municipis de la Marina Baixa, “amb l’objectiu d’integrar i reforçar el seu paper a el desenvolupament de polítiques i programes de joventut”.

Jesús Martí ha visitat Finestrat on s’ha reunit amb les regidories de joventut de la zona dins de la ronda de trobades que està tenint per informar sobre la Xarxa Jove i la incorporació de professionals a ajuntaments i mancomunitats per treballar conjuntament en el desenvolupament de polítiques de joventut i de programes i campanyes adreçades a joves.

Segons ha assenyalat el director general de l’IVAJ, als municipis de la Marina Baixa “ja s’ha activat la contractació d’aquests professionals de joventut tenint en compte que es tracta d’una zona amb una població de 35.992 joves, fet que suposa prop del 20% del total de la població”. Per a aquesta contractació, lIVAJ ha destinat 512.000 euros.

Així mateix, Jesús Martí ha explicat una altra línia de col·laboració important amb aquests municipis com és el programa de corresponsals juvenils, una iniciativa engegada gràcies al conveni entre l’IVAJ i el Consorci Xarxa Joves.net.

Es tracta de joves que de forma voluntària col·laboren amb els serveis d’informació juvenil dels municipis detectant les necessitats i demandes informatives i apropant la informació directament als joves del seu centre educatiu, barri o associació. En el cas de Marina Baixa el nombre de joves que participen al programa ascendeix a 49.

Jesús Martí també ha destacat la inversió de subvencions en programes adreçats a la gent jove en aquesta zona que, durant l’any passat, van assolir els 24.381,76 euros.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: