L’IVAJ difon la campanya ‘Bons Albergs REAJ’ que ofereix 800 bons per al seu consum en albergs de la xarxa

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), com a entitat membre de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ), ha iniciat la difusió de la nova campanya ‘Bons Albergs REAJ’ que ofereix un total de 800 abonaments gratuïts per a joves de 18 a 30 anys, 700 per a ús individual d’valorats en 30 € cadascun i 100 bons per a grups per valor de 200 € cada un, a les instal·lacions adherides.

El director de l’IVAJ i president de el Comitè Executiu de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils, Jesús Martí, ha presentat la iniciativa a l’alberg juvenil Argentina de Benicàssim, on ha subratllat l’objectiu de “reactivar el alberguisme, la mobilitat juvenil, el coneixement de les instal·lacions i afavorir estades als albergs juvenils “.

A través d’aquesta nova campanya, REAJ vol mostrar que els seus albergs són segurs i animar les persones joves que tornin a viatjar pernoctant a les seves instal·lacions.

Segons dades de l’INE, s’estima que les pernoctacions en els albergs REAJ van baixar un 75% l’any 2020, a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. En aquest 2021 la situació està millorant notablement. Amb aquesta campanya es busca reactivar el sector, i alhora donar un impuls i facilitar un major coneixement dels albergs a tota la ciutadania

Bons Albergs REAJ

De cara a aquest segon semestre i fins al juny del 2022, tota persona jove que entri a la pàgina web de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils consultar aquí

i de l’IVAJ consultar aquí

trobarà un apartat específic per a la seva sol·licitud. D’aquesta manera, REAJ repartirà els bons de forma escalonada i es podrà triar l’alberg favorit d’entre els adherits a el programa per canviar-los.

A partir d’el 18 d’octubre s’obren el termini per presentar les sol·licituds. Parra això, l’IVAJ ha habilitat a la seva pàgina web un enllaç amb REAJ per obtenir bons grupals o individuals.

A més, en aquesta promoció els i les sol·licitants del “Bono Albergs REAJ” rebran de forma gratuïta el Carnet REAJ d’Alberguista.

El Carnet REAJ de alberguista- incorporat a el Carnet Jove a la Comunitat Valenciana- permet l’accés a més de 300 albergs repartits per tot Espanya, més de 4.000 al voltant de tot el món, així com interessants descomptes nacionals i internacionals.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: