L’IVAJ destina prop de 400.000 euros a la Xarxa Jove de la zona València Oest per a la contractació de personal de joventut

El director general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha assenyalat que s’han destinat 384.000 euros als municipis de la zona València Oest de la Xarxa Jove per a la contractació de personal de joventut als ajuntaments, “ amb lobjectiu dintegrar i reforçar el seu paper en el desenvolupament de polítiques i programes de joventut”.

Jesús Martí ha visitat Requena on s’ha reunit amb les regidories de joventut dins la ronda de trobades que està celebrant per informar sobre la Xarxa Jove i la incorporació de professionals a ajuntaments i mancomunitats per treballar conjuntament en el desenvolupament de polítiques de joventut i de programes i campanyes adreçades a joves.

Segons ha assenyalat el director general de l’IVAJ, als municipis de la zona ‘València Oest’ ja s’ha activat la contractació de 12 tècnics de Joventut tenint en compte que es tracta d’una zona amb una població jove de 16.405 persones. que suposa el 18,5% del total de la població”.

Així mateix, Jesús Martí ha explicat una altra línia de col·laboració important amb aquests municipis com és el programa de corresponsals juvenils, una iniciativa engegada gràcies al conveni entre l’IVAJ i el Consorci Xarxa Joves.net.

Es tracta de joves que de forma voluntària col·laboren amb els serveis d’informació juvenil dels municipis detectant les necessitats i demandes informatives i apropant la informació directament als joves del seu centre educatiu, barri o associació. En el cas de València Oest el nombre de joves que participen al programa ascendeix a 85.

Jesús Martí també ha destacat la inversió de subvencions en programes adreçats a la gent jove en aquesta zona que, durant el passat any, van pujar a 36.454 euros.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: