L’IVAJ convoca ajudes per a finançar els programes de joventut de les entitats locals durant l’any 2021

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat els ajuts destinats a entitats locals per desenvolupar activitats del programa de joventut durant l’any 2021, amb una dotació total de 1.058.000 euros.

Els ajuts es destinen a activitats, organitzades per entitats locals de la Comunitat Valenciana d’àmbit inferior a la província per propiciar la participació de joves d’entre 12 i 30 anys, d’acord amb l’article 2 de la Llei de Polítiques integrals de joventut de la Comunitat Valenciana. La resolució ha estat publicada al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Les activitats de lleure educatiu subvencionables per part de l’IVAJ són les trobades en què participen joves de més d’un municipi; les activitats d’educació no formal que es realitzin de forma continuada amb grups de joves dins d’un programa educatiu així com les activitats que siguin resultat de el projecte d’un grup de joves que participen activament en la seva organització i les activitats extraordinàries organitzades com a conseqüència de la situació creada per la COVID-19

També es poden sol·licitar ajudes per a les activitats i cursos de formació de promoció de l’voluntariat jove; per als programes d’aprenentatge-servei i per a les activitats de ‘Fòrum Jove’. La concessió es realitza en règim de concurrència competitiva.

Termini i presentació

Les sol·licituds s’han de presentar exclusivament de forma telemàtica, mitjançant el model normalitzat que es troba disponible a la seu electrònica de la Generalitat.

Així mateix, l’entitat sol·licitant haurà de remetre l’adhesió de l’òrgan de govern a la Declaració per l’oci educatiu ‘Ens vam reunir amb altres valors’.

El termini de presentació de sol·licituds és fins el 4 de maig de 2021.

Amb la publicació d’aquesta convocatòria d’ajuts, l’IVAJ consolida la municipalització de les polítiques de joventut i completa les altres dues línies pressupostàries ja convocades: el pla concertat amb tots els ajuntaments amb població superior als 5.000 habitants en què es destina 5.487. 000 euros i el Pla de Suport a la Xarxa Jove amb 34 mancomunitats dotat amb 2.870.500 euros.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: