L’IVAJ convoca ajudes a entitats locals per desenvolupar activitats del programa de joventut durant l’any 2020

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat els ajuts destinats a entitats locals per desenvolupar activitats del programa de joventut durant l’any 2020, amb una dotació total de 1.000.000 euros.

D’acord amb la resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), les ajudes van destinades a activitats, organitzades per entitats locals d’àmbit inferior a la província per propiciar la participació de joves d’entre 12 i 30 anys, d’acord amb l’article 2 de la Llei de Polítiques integrals de joventut.

Les activitats de lleure educatiu subvencionables per part de l’IVAJ són les trobades en què participen joves de més d’un municipi; les activitats d’educació no formal que es realitzen de forma continuada amb grups estables de joves i les activitats que siguin resultat de el projecte d’un grup de joves que participen activament en la seva organització.

Així mateix es podran sol·licitar ajudes per a activitats extraordinàries organitzades com a conseqüència de la situació creada per la COVID-19, incloses les realitzades després de la finalització de l’estat d’alarma.

A més de programes d’oci educatiu, les entitats locals podran accedir a ajudes per a les activitats i cursos de formació de promoció de l’voluntariat jove; per als programes d’aprenentatge-servei i per a les activitats de Fòrum Jove.

Seran subvencionables les despeses corrents i de personal derivats de les activitats, així com les despeses derivades d’assegurances relacionades amb la seva realització.

Les sol·licituds s’han de presentar exclusivament de forma telemàtica, mitjançant el model normalitzat que es troba disponible a la seu electrònica de la Generalitat

http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=19306&version=amp.

El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies laborables, a partir de l’endemà de de la publicació d’aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, és a dir fins el 7 d’agost de 2020.

Més informació: http://www.ivaj.gva.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: