L’Ivace participa en un encontre de suport a les empreses a Suècia sobre digitalització i internacionalització

L’Ivace participa aquesta setmana en un encontre de suport a les empreses a Suècia sobre digitalització i internacionalització en el marc del programa europeu Compete In per a la millora de les polítiques de suport a la internacionalització empresarial.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que la Comunitat Valenciana participa en aquest programa d’intercanvi de coneixements i experiències a través de l’Ivace. “És un programa amb el qual es persegueix la millora de les pràctiques de suport a les empreses i del qual tots els organismes participants hem aprés i millorat alguns instruments”.

En l’agenda de treball figuren reunions de treball amb l’agència nacional Business Sweden, així com amb la incubadora d’empreses Movexum i amb l’agència regional de promoció econòmica Team Gavleborg que compartiran les seues bones pràctiques en línies de suport a les empreses exportadores.

En aquest programa europeu de cooperació Interreg Compet In, l’Ivace participa al costat d’entitats de Suècia, el Regne Unit i Itàlia. Concretament participen la Municipalitat de Reggio Emília (Itàlia), Emilia-Romagna Region (Itàlia), Municipality of Gavle (Suècia), Leeds University (el Regne Unit) i l’Ivace (Espanya).

Aquesta setmana es reuneixen representants d’entitats de promoció dels quatre països a Suècia en dues jornades de treball en les quals l’entitat de promoció sueca presentarà les línies de suport de la seua administració en l’àmbit de desenvolupament d’startups, digitalització i suport a empreses exportadores.

El programa Compete In s’ha desenvolupat al llarg de 5 anys i ha comptat amb fons FEDER. Entre els resultats del mateix destaca la posada en marxa d’una eina d’autodiagnòstic per part de l’Ivace per a facilitar a les empreses informació útil per a la selecció de mercats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: