L’Ivace participa en un encontre de cooperació a Bolonya sobre digitalització, promoció i internacionalització

Ivace Internacional participa en un encontre de cooperació a Bolonya (Itàlia) sobre polítiques de suport a les empreses, digitalització, promoció empresarial i internacionalització.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquesta trobada empresarial, en el qual també participen la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana REDIT, la Cambra de Comerç de València i Las Naves, el Centre d’innovació social i urbana de la ciutat de València, és una de les iniciatives plantejades en el marc del programa europeu Compete In per a la millora de les polítiques de suport a les empreses.

En aquest encontre de cooperació celebrat a Emília Romagna participen al seu torn representants d’entitats de promoció de Suècia, el Regne Unit i Itàlia en dues jornades de treball en les quals es presentaran les línies de suport de l’Administració italiana a les seues empreses exportadores, desenvolupament d’start ups i digitalització.

“La Comunitat Valenciana forma part d’aquest programa d’intercanvi de coneixements i experiències a través de l’Ivace, amb l’objectiu de millorar els diferents instruments de suport a les empreses a través de trobades i intercanvi d’experiències amb altres entitats de promoció europees”, ha explicat.

Entre els resultats del mateix destaca la posada en marxa d’una eina d’autodiagnòstic per part de l’Ivace per a facilitar a les empreses informació útil per a la selecció de mercats.

En aquesta fase del programa Compete In participen la Municipalitat de Reggio Emília (Itàlia), Emilia-Romagna Region (Itàlia), Municipality of Gavle (Suècia), Leeds University (el Regne Unit) i l’Ivace (Espanya).

Des d’ahir dimarts i durant la jornada de hui dimecres, s’estan desenvolupant reunions de treball amb l’agència de desenvolupament empresarial d’Emília Romagna, Arter, amb el govern regional i amb el seu ecosistema d’start ups amb la finalitat d’arribar a acords de cooperació i compartir bones pràctiques i línies de treball.

El programa Compete In s’ha desenvolupat al llarg de 5 anys i ha comptat amb fons FEDER.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: