L’Ivace facilitarà nous contactes comercials a Fimma Maderalia amb una missió de 40 empreses importadores de 16 països

Quaranta empreses importadores procedents de 16 països visitaran aquesta setmana la Fira Internacional Fimma-Maderalia en una missió inversa organitzada per l’Ivace en col·laboració amb l’Agrupació Espanyola d’Empreses Exportadores (Arvet), la Federació de Fabricants Espanyols de Ferreteria i Bricolatge (Cofearfe) i Fira València.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, que visitarà aquest dimarts Fimma-Maderalia, ha reiterat el “suport als certàmens firals de la Comunitat, com un aparador fonamental en el procés d’internacionalització de les empreses valencianes “.

Per això la col·laboració amb els diferents certàmens amb el desenvolupament de missions inverses d’empreses importadores que representin noves oportunitats de negoci per a les empreses valencianes.

“Amb aquestes missions d’empreses importadores -ha explicat el conseller Climent- afavorim tant la internacionalització de la pròpia fira, que aconsegueix projectar la seva imatge a l’exterior, com de les empreses, que poden mostrar la qualitat i la varietat dels seus productes sense haver de desplaçar-se de la seva ciutat i que els possibiliten, a més, l?establiment de nous contactes comercials”.

En aquesta ocasió, les empreses convidades procedeixen de 16 països. Concretament, Argentina, Brasil, Cap Verd, Canadà, Colòmbia, Croàcia, Grècia, Irlanda, Itàlia, Malta, Marroc, Portugal, Panamà, Perú, Sèrbia i Estats Units.

FIMMA + Maderalia 2022 se celebra a partir de demà, 29 de març, i fins al proper 1 d’abril a Fira València. La cita s’ha configurat com el primer gran certamen del sector que se celebra a Europa aquest any i per això ha despertat un gran interès per part dels mercats internacionals.

Les empreses convidades coneixeran l’oferta exposada a la fira i participaran en les trobades empresarials organitzades per l’Ivace en col·laboració amb Arvet i Coferarce, que ja compta amb 113 reunions confirmades entre 20 empreses de la Comunitat Valenciana i 54 empreses estrangeres presents al certamen.

Aquest esdeveniment s’emmarca a la xarxa Enterprise Europe Network, xarxa de la Comissió Europea que té com a objectiu donar suport a la competitivitat, la internacionalització i la innovació de les pimes.

Es tracta de trobades professionals entre visitants internacionals i empreses expositores de 20 minuts de durada en què es pretén trobar noves oportunitats i detectar tendències, propiciar la creació de negocis i sinèrgies a nivell internacional, establir acords de col·laboració i crear visibilitat i ser accessibles per a futurs clients.

Per participar-hi, tant expositors com visitants han de registrar-se a la plataforma d’aquesta activitat, a través de la qual es podran enviar i rebre sol·licituds de reunions, que una vegada acceptades, generen una agenda d’acord amb els interessos comercials de cada participant.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: