L’Ivace dóna suport a les despeses de consultoria estratègica per a la internacionalització amb una nova ordre d’ajuts

L’Ivace ha publicat una nova ordre d’ajudes el 2022 per a la millora de la gestió gestió de la internacionalització de les pimes de la Comunitat Valenciana, amb cofinançament de la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) que ja poden ser sol·licitades per les empreses de la Comunitat Valenciana.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquests ajuts tenen una dotació de 2.439.900 euros i persegueixen impulsar la internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana a través del suport de les despeses relacionades amb processos de consultoria estratègica especialitzada .

“Aquestes ajudes de l’Ivace complementen les ajudes de la Direcció General d’Internacionalització adreçades a donar suport a tota una sèrie de despeses de les empreses en el desenvolupament del seu procés d’internacionalització”, ha destacat.

Ajuts Ivace

Les despeses subvencionades a les noves ajudes d’Ivace Internacional són les vinculades a consultories estratègiques dirigides a millorar la gestió de la internacionalització de l’empresa i la seva posició competitiva internacional.

Per accedir a aquests ajuts, les empreses amb seu social a la Comunitat Valenciana podran presentar un projecte que inclogui una o més consultories estratègiques que s’han de desenvolupar entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2022 i no poden haver finalitzat abans de la data de presentació de la sol·licitud.

Entre les consultories incloses figuren les dirigides a definir lestratègia pública internacional, els processos la centrada en compra pública internacional, la dirigida al posicionament de la marca i la seva comunicació internacional.

També les consultories per a la implantació en mercats exteriors (assessorament legal, fiscal i/o laboral, entre d’altres), les centrades en digitalització de l’activitat internacional, màrqueting digital i canals on-line de comercialització a l’exterior, així com les que ajudin empreses al creixement sostenible de la seva activitat internacional.

Les ajudes seran de fins al 60% de les despeses elegibles (IVA exclòs), corresponent a les despeses que s’especifiquen com a subvencionables a la convocatòria, amb un import màxim dels costos subvencionables de 30.000 euros.

Les empreses poden sol·licitar aquests ajuts fins al 9 de setembre de 2022

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: