L’Institut Valencià de Cultura porta al teatre Arniches d’Alacant l’espectacle familiar ‘Pinocchio’

Informació i Foto: http://www.gva.es

L’Institut Valencià de Cultura presenta aquest cap de setmana l’espectacle multidisciplinari ‘Pinocchio’, de Carlo Collodi, de la companyia La Baldufa Teatre, al teatre Arniches, d’Alacant. L’espectacle va obtindre els premis al millor espectacle i a la millor direcció en la Fira FETEN de Gijón 2015.

‘Pinocchio’ és la història d’un xiquet lliure, sense prejuís ni complexos, dolent però alhora molt ingenu. Geppetto, amb l’instint protector d’un pare, intenta vetlar per la seua educació. En canvi, Pinocchio, desobedient, es veurà immers en diverses aventures. Un conte que permet reflexionar sobre valors com l’educació, l’esforç, la responsabilitat i la sinceritat.

La Baldufa naix a Lleida, el 1996. Des d’aquell moment la companyia ha optat per oferir espectacles d’alta qualitat artística, utilitzant el màxim de recursos teatrals. A més, es caracteritzen per oferir espectacles ideològicament compromesos amb els valors de solidaritat, tolerància i respecte.

La companyia ha participat en nombrosos teatres i festivals com el Teatre Nacional de Catalunya; el Teatralia, de Madrid; el Festival Internacional de Teatro de Getafe; el Festival Internacional de Pallassos Charlie Rivel, de Cornellà; la Fira de Titelles de Lleida; la Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida; la Mostra de Teatre Reclam, de Castelló; les Festes del Pilar, de Saragossa, o la Festa de La Mercè, de Barcelona, entre d’altres.

També han estat presents en nombrosos festivals europeus en països com França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Portugal, Bèlgica, Hongria, Països Baixos, Àustria, Dinamarca, Polònia, Finlàndia, Noruega, Luxemburg, Romania, Suïssa i Irlanda del Nord. Fora del continent europeu han viatjat a Mèxic, Xina, Costa Rica i Xile.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: