L’Institut Valencià de Cultura celebra un concert del cicle de Joves Intèrprets a Castelló

Informació i Foto: http://www.gva.es

L’Institut Valencià de Cultura programa un concert del ‘Cicle de Joves Intèrprets’ el dilluns, 13 de novembre, en el Casino Antic de Castelló, dins de la seua programació ‘Els dilluns concert’. La saxofonista Cristina Sánchez i el pianista Stefanos Spanopoulos seran els encarregats d’oferir aquest recital.

En la primera part del concert s’interpretaran les obres ‘Rapsodie’ i ‘Petite Suite’, de Claude Debussy, i la ‘Pièce en forme de havanera’, de Maurice Ravel. En la segona part, es podran escoltar les peces ‘Divertissement’, de Dubois; “Valse Vanité”, de R. Wiedoeft, i la ‘Host Sonate’, d’E. Schulhoff. El concert acabarà amb la composició ‘Pequeña czarda’ de Pedro Iturralde.

Aquests concerts del ‘Cicle de Joves Intèrprets’, que organitza l’Institut Valencià de Cultura, donen a conéixer el treball de joves músics que han rebut l’ajuda d’aquesta institució.

Cristina Sánchez va realitzar els seus estudis en la seua localitat natal de San Antonio de Requena, i els va continuar en el Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló. Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament a Espanya i a l’estranger. Becada per l’Institut Valencià de Cultura el 2016 i 2017, continua els seus estudis en el Conservatori de Lió (França). Forma part d’arSonora Saxophone Ensemble i del quartet de saxòfons Saxmon, amb els quals ha actuat en nombrosos festivals internacionals.

Stefanos Spanopoulos va nàixer a Atenes, on va obtindre el títol superior de piano; va ampliar els seus estudis en l’École Normals de Musique de París, on va obtindre els títols superiors d’Ensenyament, Música de Cambra i Concertista. Ha assistit a cursos internacionals, ha sigut guanyador en nombrosos concursos, i ha realitzat concerts i gires en col·laboració amb prestigioses orquestres sota la direcció de grans directors; també ha treballat com a solista amb les millors agrupacions de cambra del moment.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: