L’Institut Feminista de l’UJI anima a escriure per la eradicació de la violència contra les dones

Informació i Foto: http://www.uji.es

L’Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere «Purificación Escribano» de la Universitat Jaume I de Castelló ha convocat la sisena edició del microrelatario per l’eradicació de la violència contra les dones, sota el títol de «Sense / Sense» al qual poden presentar totes les persones que tinguin alguna cosa a dir sobre la violència de gènere.

Els microrelats es poden presentar en castellà o valencià. L’extensió del relat en prosa o poesia no superaran els 500 caràcters i només s’acceptarà un relat per persona. Els originals s’enviaran a microrrelatos.if@gmail.com i en l’assumpte s’ha d’identificar «Microrrelatario 2017» i en el cos del missatge l’autoria, el títol del relat, l’adreça postal i un correu electrònic.

Els relats que segons el parer de la comissió encarregada de llegir els originals siguin més adequats seran publicats en el segon microrelatario de «El desafiament per l’eradicació de la violència contra les dones» que s’editarà en format electrònic i amb ISBN. El termini de presentació finalitza el 15 de febrer de 2018.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: