L’Hospital Universitari del Vinalopó continua com a Servei Mèdic Oficial de l’Elx C.F

L’Hospital Universitari del Vinalopó i l’Elx C.F. han renovat el conveni de col·laboració entre les dues entitats, pel qual el centre sanitari continuarà sent el proveïdor oficial de serveis mèdics del Club. L’acord preveu la realització de diferents proves especialitzades al llarg de la temporada, així com exhaustius reconeixements mèdics a la plantilla i noves incorporacions que es duen a terme durant els períodes de mercat. L’equip clínic de l’hospital treballa de manera coordinada amb el cap dels serveis mèdics de l’Elx C.F., el Dr. César Quesada, per tal de garantir una assistència sanitària adequada a les necessitats dels jugadors.

Els representants de totes dues institucions s’han mostrat il·lusionats per aquesta renovació. El president de l’Elx C.F., Joaquín Buitrago, i el director gerent de l’Hospital Universitari del Vinalopó, Rafael Carrasco, han rubricat aquesta important aliança entre dues de les principals entitats de la ciutat i la província d’Alacant. Com a servei mèdic oficial, l’Hospital Universitari del Vinalopó tindrà presència als suports publicitaris de l’estadi ia les equipacions d’entrenament dels professionals mèdics i sanitaris de l’Elx C.F. (metges, fisioterapeutes i readaptadors).

“És un motiu de satisfacció renovar aquest acord que es remunta a uns quants anys. Aquesta renovació és conseqüència de la bona feina de l’Hospital del Vinalopó, que ens dóna la tranquil·litat que davant de qualsevol incidència de salut ens trobarem amb un equip perfecte de professionals i amb un equip tecnològic punter”, ha assenyalat Joaquín Buitrago. Per part seva, Rafael Carrasco ha assegurat que “per a l’Hospital del Vinalopó i per a Ribera Salut com a gestor del departament de salut d’Elx i Crevillent suposa una gran oportunitat poder contribuir a la promoció de la salut i al desenvolupament d’un Club d’una rellevància tan important a la ciutat i la Comunitat Valenciana. És un orgull formar part d´aquest gran equip que té la ciutat d´Elx”

ASSISTÈNCIA A L’ESTADI

Una part fonamental al conveni és la que inclou per part de l’Hospital Universitari del Vinalopó la dotació de material mèdic i recursos humans necessaris especialitzats en matèria de Reanimació Cardiopulmonar Avançada. En aquest sentit, Vinalopó Salud podrà a disposició del club personal mèdic i d’infermeria amb formació específica que coordinarà les assistències immediates que siguin necessàries al mateix estadi tant a jugadors com a aficionats. El club comptarà a les seves instal·lacions amb un equip compost per desfibril·lador, respirador, bomba de perfusió i medicació, amb l’objectiu de garantir una adequada assistència sanitària al mateix estadi durant tots els partits de la temporada.

FORMACIÓ PER A ESPORTISTES

L’acord inclou activitats relacionades amb la promoció de la salut, enfocades a formar els esportistes en aquesta matèria. Al llarg de la temporada es realitzaran tallers on aprendran primers auxilis i tècnica de reanimació, coneixeran quines són les millors rutines en matèria de nutrició i alimentació saludable i podran assistir a una xerrada sobre les principals cures de l’esportista. Els professionals sanitaris insisteixen en la importància de fer aquest tipus d’activitats i estendre aquests consells saludables a tots els integrants de la comunitat esportiva de l’Elx C.F.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: