L’hospital universitari de Torrevella celebra la I jornada interhospitalària d’infermeres gestores de casos amb professionals de la província

L’hospital universitari de Torrevella ha organitzat la I jornada interhospitalària d’infermeres gestores de casos amb la participació d’un centenar de professionals de la província d’Alacant.

La jornada, impulsada per les infermeres gestores de casos de l’hospital de Torrevella, té com a objectiu dinamitzar la figura de les infermeres gestores de casos hospitalàries al departament de salut de Torrevella, per això, ha comptat amb l’experiència i les intervencions de les professionals que vénen realitzant important labor en altres hospitals de la xarxa pública de la Comunitat Valenciana.

Les infermeres gestores de casos treballen amb eines validades que s’utilitzen per fer un cribratge adequat de la complexitat dels casos i emmarcar el desenvolupament competencial i els camps d’actuació en pacients amb problemes crònics, fràgils, en situació de dependència i pacients d’alta complexitat. .

Antònia Berna i Carmen Montesinos, infermeres gestores de casos a l’hospital universitari de Torrevella, han posat en valor la feina que fan “facilitant al pacient d’alta complexitat tots els serveis sanitaris i sociosanitaris que han de cobrir les seves necessitats, de manera que s’evitin duplicitats i es millorin la qualitat i efectivitat dels resultats clínics”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: