L’Hospital Sant Joan d’Alacant construeix un nou magatzem per a albergar material sanitari enfront de la COVID-19

L’Hospital Sant Joan d’Alacant ha invertit 600.000 euros en la construcció d’un nou magatzem que albergarà tot el material sanitari necessari per fer front a la COVID-19 durant diversos mesos.

Es tracta d’una mesura que forma part de les línies estratègiques de l’hospital per fer front a una segona onada de la pandèmia. Per això, s’ha tramitat mitjançant expedient d’emergència la construcció d’aquest nou recinte.

El magatzem es va a situar al costat de el servei d’Urgències i tindrà una capacitat d’emmagatzematge de gairebé 800 m², ja que va a disposar de dues plantes de 390 m² cadascuna d’elles. A la primera s’ubicarà tot el material sanitari i la segona es destinarà a despatxos administratius.

Actualment l’Hospital de Sant Joan compta amb aprovisionament de material sanitari per a diversos mesos i aquest material s’emmagatzema en diferents espais de centre hospitalari. Amb aquest nou magatzem es podran reagrupar en una mateixa zona i desenvolupar amb major eficàcia les tasques de control i subministrament d’aquest material.

En aquest sentit, el nou espai va albergar el material sanitari per a l’atenció de pacients COVID-19, així com equips de protecció, mascaretes, guants, etc.

Actualment, s’estan duent a terme les obres de construcció i està previst que finalitzin a finals de desembre o principis de gener.

Informació i Foto Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: