L’Hospital de Torrevella trasllada als ajuntaments les mesures adoptades en serveis com atenció primària, urgències i hospitalització

L’equip directiu de l’Hospital de Torrevella s’ha reunit amb responsables dels ajuntaments que integren el departament de salut de Torrevella, amb l’objectiu de compartir amb ells les darreres mesures adoptades en serveis clau com urgències i hospitalització, així com l’evolució i l’estat de latenció sanitària als centres datenció primària.

La millora contínua de la situació del servei d’Urgències és una prioritat, així com la reducció de les quotes en atenció primària i l’excel·lència de l’atenció urgent als diferents punts d’atenció continuada del departament. Els Punts d’Atenció Continuada del departament estan fent una tasca important en l’atenció urgent dels pacients de l’àrea.

Així mateix, el gerent de l’Hospital de Torrevella, José Cano, ha aprofitat per explicar als alcaldes dels municipis de l’àrea què suposa l’ampliació de 20 nous llits d’hospitalització a la segona planta del centre. Aquest fet permet incrementar, de manera considerable, la capacitat de la planta, millorant la confortabilitat de les instal·lacions i alleujant la pressió assistencial a l’àrea d’observació d’urgències.

En un any, del gener del 2022 al gener del 2023, l’hospital universitari de Torrevella ha passat de 245 llits funcionals (224 d’hospitalització, 15 d’UCI i 6 de nounats) a 274 llits (248 d’hospitalització + 18 d’UCI i 8 de nounats).

Durant els primers mesos de treball de la gerència actual, la millora de les condicions laborals dels professionals ha estat una prioritat. Així, s’ha millorat la retribució i les condicions de les guàrdies localitzades del personal laboral, s’han retribuït i s’han millorat les hores de guàrdia de presència física a partir d’aquest mes i, mostra d’això, s’han incrementat els equips d’atenció continuada com és el cas de La Loma i Pilar de la Foradada. A més, s’han ofert mòduls de treball per escurçar les demores, garantint els incentius del personal laboral.

Per acabar, el gerent ha fet balanç de l’activitat quirúrgica del departament durant l’any passat. En aquest sentit, s’han fet 10.551 intervencions amb un índex d’ambulatorització del 77,53%.

La trobada s?emmarca en la política de transparència i portes obertes de la Gerència del Departament. Els actius comunitaris i els representants del teixit associatiu i ciutadà de làrea són altament considerats i fonamentals per seguir millorant la prestació assistencial pública de làrea.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: